Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ

Καβουροσαλάτα με μάνγκο
Υλικά
1 πράσινο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 όχι πολύ ώριμο μάνγκο
200 γρ ψίχα καβουριού (φρέσκια ή από κονσέρβα)
2 κ. σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού ή λάιμ
αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή
Προετοιμάζουμε τα υλικά, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το μάνγκο σε φετούλες και το κρεμμυδάκι σε λεπτές ροδέλες. Μαδάμε το καβούρι με τα χέρια μας και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε το μάνγκο και το κρεμμυδάκι. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού ή του λάιμ, αλατοπιπερώνουμε κι ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα. Την βάζουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον δυο ώρες, πριν τη σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου