
Yλικά (Για 4 άτομα):
• 8 πιπεριές Φλωρίνης
• 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά ...
• 1 κρεμμύδι
• 1 πράσο
• 1 καρότο
• 1 πράσινη πιπεριά
• 2 ντομάτες τριμμένες
• Λίγο σέλερι
• 4 κουταλιές ελαιόλαδο
• Μαϊντανό
• Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τον κιμά και στη συνέχεια το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, την πράσινη πιπεριά και το σέλερι ψιλοκομμένα. Σβήνετε με την ντομάτα και προσθέτετε λίγο νερό. Βράζετε για περίπου 25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε το πιπέρι και το μαϊντανό. Γεμίζετε τις πιπεριές με το μείγμα και τις ψήνετε για 30 λεπτά στους 170ο C.
πηγη
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τον κιμά και στη συνέχεια το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, την πράσινη πιπεριά και το σέλερι ψιλοκομμένα. Σβήνετε με την ντομάτα και προσθέτετε λίγο νερό. Βράζετε για περίπου 25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε το πιπέρι και το μαϊντανό. Γεμίζετε τις πιπεριές με το μείγμα και τις ψήνετε για 30 λεπτά στους 170ο C.
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου