Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΜΟΥ!!!!!!

Αχ τι να σας πω!!!!!!!
Σήμερα το σπίτι μας μύρισε απίστευτα αρώματα.....η μυρωδία της κανέλας του κύμινου και του μοσχοκάρυδου ήταν πραγματικά  θεική!!!!
Λοιπόν σας δίνω την συνταγουλα μου....το μυστικό της μαμάς μου ειναι στο κεμπάπ μας να βάλουμε γιαουρτάκι τα κανει πολύ πολύ αφράτα.......

ΥΛΙΚΑ
500γρ κιμά μοσχαρίσιο(εγώ  δεν βάζω αρνί γιατί μου μυρίζει)12-13 κομμάτια
1 αυγο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκόρδα
πάπρικα
κύμινο
λίγο μουστάρδα
αλατι-πιπέρι
ρίγανη
μαιντανό
1 με 2 φέτες ψωμάμι
2 κ.σ γιαουρτι
λαδάκι

(γιαουρτι και πιτουλες για το πιάτο μας)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ 
3 ντομάτες σε κυβάκια
λιγο pumaro
μαιντανό
1 σκορδο
αλάτι-πιπέρι
λιγο μοσχοκάρυδο
κανελα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τον κιμά και ολα μας τα υλικά τα πλάθουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για καμία ωρίτσα,για να βγάλουν τα αρώματα τους.

Τα βγάζουμε και τα ψήνουμε (εγώ τα ψήνω στο tefal μου)


Φτιάχνουμε την σάλτσα 

Ψήνουμε τις πιτουλες μας
Οταν γίνουν φτιάχνουμε το πιάτο μας.....μιαμμμμ μιαμμμμμ η καλυτερη ώρα χαχαχχχαχαχα

Βάζουμε στο πιάτο την πιτα απο πάνω όσο γιαουρτι θέλουμε μετά τα κεμπάπ μας και στο τέλος την τέλεια σαλτσούλα μας.....καιιιιιιιιιιιι  καλη σας όρεξη!!!!!



1 σχόλιο:

  1. Απλό και τέλειο! ιδανικό για μένα, ειδικά την κυριακή που ψάχνω κάτι διαφορετικό!
    Καλή σας όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή