Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!


ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό αλεύρι
  • 1 κούπα αλάτι
  • νερό όσο πάρει
  • 1 αυγό για αλειμα στο ζυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας με το αλεύρι το αλάτι και το νερό, φτιάχνουμε μια ζύμη που να μην κολαει στα χέρια, το αφήνουμε 5-6 ώρες στο ψυγείο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμους μέχρι να πάρουν χρωματακι...
Να τα αφήσουμε να κρυώσουν καλά και μετά να τα βγάλουμε από το αλουμινόχαρτο..







Και αφήστε την φαντασία σας ελέυθερη....
                                                         Καλή σας επιτυχία και 
                                                                    καλό πάσχα........
                                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου